Få hjälp med trädfällning eller beskärning om du bor i Nacka

Träd behöver regelbunden beskärning. Både för att de ska må bra och också för att de ska vara säkra att befinna sig intill. Ibland behöver även ett träd fällas ner helt och hållet av olika anledningar. Det kan vara för att trädet är sjukt eller för att det skymmer ljusinsläppet i ett hus.

Säker trädfällning och beskärning

Oavsett anledning är det viktigt att trädfällning och beskärning sker på ett säkert sätt. Om fällningen sker på ett okontrollerat sätt kan det orsaka stor skada både på personer och på byggnader runt omkring.

Detsamma gäller när det kommer till att beskära ett träd. Stora grenar som ramlar ner kan orsaka stor skada. En certifierad arborist har dessutom bra koll på hur beskärningen ska gå till för att trädet ska må så bra som möjligt. Behöver du hjälp rekommenderar vi att du anlitar en arborist. Du kan läsa mer online om hur du anlitar experter för trädfällning.

Använd RUT-avdraget

Något många inte vet är att de kan använda RUT-avdrag för trädfällning. Det är nämligen en hushållsnära tjänst, om du som beställer tjänsten gör det som privatperson. Du får då göra avdrag på arbetskostnaden och det blir mer prisvärt för dig.