Förbered hemma för ankomst av elbilen

Nu ökar takten på för att fasa ut det vi nu kallar fossilbilen, alltså vanliga bilar som är drivna på fossilt bränsle. EU har som mål att transportutsläppen ska minska med hela 90 procent till år 2050.

Elbilen är framtiden

Flera världsledande biltillverkare har sagt att de kommer avsluta sin tillverkning av bilar med avgasrör om 10 till 15 år. Utifrån det kan man gissa att det inte ligger särskilt långt fram i tiden som vi inte längre kommer att använda bilar drivna på olja eller etanol.

Vill du hänga med i utvecklingen är det alltså ingen dum idé att skaffa en elbil. Ett problem som finns är dock att det fortfarande är brist på laddplatser för elbilar. Att hitta plats för att ladda din elbil kan alltså bli ett gissel.

Det är just därför som du borde installera en elbilsladdare hemma. Då kan du enkelt ladda bilen under natten, eller när det passar dig. Och du slipper oroa dig för att inte hitta en laddplats när du behöver en.

Installera elbilsladdare

Att fixa en laddstationslösning där hemma är enkelt. Det finns företag som hjälper dig genom hela processen och ordnar installationen åt dig. Läs mer på nätet om hur du kan få hjälp.