Ballonger ett måste vid fest och kalas

Eftersom fester under lång tid inte gick att hålla är det hög tid nu. Satsa på att hålla så många partyn du kan för du vet aldrig hur länge du får festa. Det finns dock några saker du kanske inte känner till när det gäller vänskap.

Socialt umgänge stärker din hälsa

Om du minns folkhälsomyndighetens rekommendationer att isolera dig för att hålla dig frisk kan det vara intressant att höra om hur socialt umgänge ökar ditt välmående. Det finns studier som visar detta. Forskare har kommit fram till att om en individ har en enda person att umgås med räcker det för att hålla humöret uppe. Är du däremot påtvingat ensam kan oro, rädsla och ångest följa. Men det är den upplevda ensamheten som är boven i dramat och det betyder att du kan må hur bra som helst fast du bor ensam.

Färg livar upp stämningen

Visste du att beroende på vilken färg du ser, reagerar du olika. Vi människor verkar ha liknande reaktion på vissa färger. Grönt förknippas till exempel med naturen och verkar harmoniskt. När du planerar för festen är det därför klart att du vill sätta färg på tillvaron. Kolla in här och hitta inspiration.